Çift Ana Dal / Yan Dal

ÇİFT ANA DAL LİSANS PROGRAMI (ÇAP)

Bir lisans programına kayıtlı olan öğrenciler, bu lisans programına ek olarak üniversitemizde başka bir lisans programına da eş zamanlı kayıt yaptırabilir. Bu ikinci lisans programına çift ana dal lisans programı denir. Bu programı tamamlayan öğrencilere, kayıtlı oldukları lisans programı diplomasına ek olarak çift ana dal lisans diploması verilir. Çift ana dal programlarına ilişkin esaslar senato tarafından belirlenir.

YAN DAL PROGRAMI

Bir lisans programına kayıtlı olan öğrenciler, bu lisans programına ek olarak üniversitede diğer bir lisans programının belirli sayıda dersinden oluşan bir yan dal programına kayıt yaptırabilir. Yan dal programı bir lisans programı değildir. Bu programı tamamlayan öğrencilere bir sertifika verilir. Yan dal programlarına ilişkin esaslar senato tarafından belirlenir.

2021- 2022 Eğitim- Öğretim Yılı için bölümümüze diğer bölümlerden Çift Ana Dal (ÇAP) - Yan Dal öğrencileri kabul edilmemektedir.

Bölümümüz öğrencisi olup, diğer fakültelerde Çift Ana Dal (ÇAP) - Yan Dal programlarına katılmak isteyen öğrenciler, ilgili fakültelerin kabulü halinde bu imkandan faydalanabileceklerdir.

Bölümümüz öğrencilerinin çift ana dal ve yan dal yapabilecekleri program bilgilerine ve ilgili mevzuata aşağıdaki dosyalar aracılığıyla, program başvuru takvimine  buradan ulaşabilirsiniz.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR